Barion Pixel
• Ex3 Smart Kft.   3532 Miskolc, Andrássy u. 23  Hétfő-Péntek: 8:00-16:00   +36 30 140 2032  kapcsolat@ex3smart.com

Számlázási feltételek

Számlázás 


Minden nálunk vásárolt és kiszállított termékről névre szóló e-számlát állítunk ki, melyet a termék kifizetésekor elektronikus formában bocsátunk ki és a Billingó számlázó programmal elküldjük a megrendeléskor megadott e-mail címre. 

Fontos!

A számlázási adatokat pontosan add meg, mert a kiállított számlát nem tudjuk módosítani. 

Az általunk kibocsátott számla 27% áfát tartalmaz. 

·         A számla a jogszabályi előírásoknak megfelel, 27%Áfa tartalommal rendelkezik sorszámozott, nyilvántartott, elszámolásra alkalmas, időpecséttel ellátott hiteles számla. 

·         Számlát kizárólag valós vásárlói adatokkal tudunk kiállítani, érvényes számlázási adatok hiányában a rendelésed törlésre kerül vagy az átvétel megtagadható. 

·         Garanciális hiba esetén a számlával és garancialappal egyaránt igazolhatod a vásárlást. 

 

( Üzletünkben való átvételnél csak kérésre küldünk ki elektronikus számlát, egyéb esetben nyugtát adunk.)
 
Tájékoztató az Elektronikus Számláról 

 

Az E-számláról röviden: 

Az e-számla nem más, mint az áfatörvényben meghatározott tartalommal bíró számla, melyet elektronikus formában bocsátunk ki, és ami fokozott biztonságú elektronikus aláírással és időbélyeggel rendelkezik. Az elektronikus aláírás hitelesen igazolja a számla kiállítójának személyét, továbbá biztosítja az elektronikus számla hitelességét, tartalmának megváltoztathatatlanságát. Időbélyeggel együtt eleget tesz a 2007/CXXVII ÁFA törvény 175 §-ban foglalt követelményeknek. 
 

E-számla letöltése: 

Az elektronikus számla elkészültéről tájékoztató e-mailt küldünk a Billingó számlázó programmal, melyben szerepel a kiállított számla sorszáma, számla értéke és utalás esetén a fizetési határidőt. (Csak beérkezett vételár esetén vehető át a megrendelt termék). Az elkészült elektronikus számlákat az email-ben küldött értesítőben a "számla letöltése" linkre kattintva letölthető. 
 

E-számla megtekintése 

Az elektronikus számla nem más, mint egy számlaképet tartalmazó pdf file, melynek mellékletét képezi az APEH séma alapján készült XML. Ennek megfelelően bármilyen pdf olvasó program segítségével megtekinthető, nyomtatható. 
A legismertebb Adobe Acrobat Reader nevű program ingyenesen letölthető a http://get.adobe.com/reader/ webcímről. 
 

E-számla adatainak ellenőrzése: 

Az elektronikus számla és a papír alapú számla kötelező tartalmi elemei között nincs eltérés. A www.extremesmart.hu által kiállított elektronikus számla számlaképe a papír alapú számlával megegyező. 
 

E-számla tárolása: 

Az adminisztráció megkönnyítése érdekében az elektronikus számlát ki lehet nyomtatni (pl. a könnyebb olvashatóság érdekében), de a kinyomtatott elektronikus számla papír alapú képe jogilag már nem minősül hiteles számlának. Elektronikus számla esetében kizárólag az elektronikus formában létező számla tekinthető számlának, annak papírra nyomtatott képe már nem. 
Kérjük a környezet megóvásának érdekében csak a legszükségesebb esetben nyomtassa ki elektronikus számláját! 
 
Bármilyen egyéb az elektronikus számlázást érintő kérdésben várjuk kérdéseiket a kapcsolat@ex3smart.com elektronikus levélcímen.

 

Megrendelések visszaigazolása

Minden megrendelés esetén a vásárláskor megadott E-mail címre vissza igazoló levelet küldünk, a kapcsolat@ex3smart.com. e-mail címről, melyben meg találhatók a:

1.Rendelési információk

2.Ügyfélinformációk

3.Szállítási feltételek (információk)

4.Fizetési mód

5.A megrendelt termékek

6.Összesen (A vásárlás Végösszege)

Amennyiben ezekben valamilyen eltérés vesz észre kérjük az jelezze felénk a kapcsolat@ex3smart.com-n, hogy időben tudjuk módosítani a kellemetlenségek elkerülése miatt. Segítségét előre is köszönjük.